Himos Juhannus

Media

Kuvat medialle Himos Juhannus 2017

Ladattavissa tästä linkistä.

Mediatiedote 24.6.2017
HIMOS JUHANNUS JUHLI 37 000 FESTIVAALIVIERAAN VOIMIN KESKIKESÄN JUHLAA!

Himos Juhannuksessa juhli tänä vuonna 37 000 vierasta. 19. kertaa järjestetystä festivaalista on muodostunut monelle juhlijalle juhannusperinne. Vahvan ohjelmiston, uudistuvan oheisohjelman, alueuudistusten sekä monipuolisien ruoka- ja juomapalveluiden ansiosta tapahtuman suosio on vuosi vuodelta kasvanut. Tänä vuonna kolmipäiväisessä tapahtumassa esiintyi kahdella lavalla liki 30 maamme kärkiartistia.

”Esiintyjät olivat panostaneet valtavasti keikkoihin kokonaisuuksina. Visuaalisuus ja erilaiset show-elementit olivat useammalla huipputasoa. Muun muassa Profeetat, Antti Tuisku ja Apulanta toivat Himokselle sellaiset areenatason show’t, että kelpasi siinä jokaisen viettää ikimuistoista juhannusjuhlaa. Tunnelma oli sanoinkuvaamaton!”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Himos Juhannuksessa koettiin Dingon odotettu paluukeikka 30 vuoden jälkeen. ”Autiotalo”-biisin aikana kuultiin koko festareiden suurin yhteislauluhetki. Niin ikään paluukeikan tehneen Pikku G:n esiintyminen keräsi päälavan edustan täyteen yleisöä. Esiintyjä oli yksi festarin odotetuimmista ja hurratuimmista.

Esiintyjien lisäksi tapahtumassa oli tarjolla oheisohjelmaa. “Etupihan discossa tanssittiin lähes jokaisella vuosikymmenellä, Taffel Vaahtobileissa kirmattiin vesileikkien parissa ja Glow Beach Partyissa tunnelma oli kuin Hawaijin kuumassa ja kosteassa yössä paljuineen ja uv-valoineen. Festarin leirintäalueella juhlat jatkuivat vuorokauden ympäri”, kertoo tuottaja Anniina Havukainen.


20. kertaa järjestettävä Himos Juhannus ensi vuonna 21.-23.6.2018. Mökkimyynti ja ennakkolipunmyynti 20-vuotisjuhliin alkaa maanantaina klo 8:00. Mökkimyynti Himoslomat myyntipalvelussa, ennakkoliput Tiketissä.


Festivaalilla esiintyvät tänään vielä Robin, Mikael Gabriel ja Haloo Helsinki!.
Kuvia median käyttöön: www.himosjuhannus.fi/fi/media/
www.himosjuhannus.fi
www.facebook.com/himosjuhannus/

@himosjuhannus #himosjuhannus
Lisätiedot:
N.C.D. Production Oy, tuottaja Anniina Havukainen, anniina@ncdpro.fi
N.C.D.Production Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, taija@propromotion.fi
 
N.C.D. Production Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys. Se tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. N.C.D. Productionin tuottamia festivaaleja ovat mm. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Jysäri, Suomipop-festivaali sekä Kuopio RockCock -festivaali. www.ncdpro.f