Valittu kansa kuunnelkaa, Antti Tapani Tuisku esiintyy Himos Juhannuksessa!

Valittu kansa kuunnelkaa, Antti Tapani Tuisku esiintyy Himos Juhannuksessa!

Suomen suosituin ja suurin juhannusfestivaali Himos Juhannus julkaisee lisää esiintyjiä kesän 2020 festivaalille. 18.-20.6.2020 Himoksen yöttömän yön riemujuhlissa esiintyvät mm. Suomen suurin poptähti Antti Tuisku,  Suomen suosituin duo JVG,  energinen SANNI sekä juuri uuden Epäröimättä hetkeekään -kappaleen julkaissut ja julkaisustaan asti Spotify-listojen ykkösenä keikkunut Elastinen.

Uusien artistijulkaisujen myötä festivaalin päiväkohtainen ohjelmisto on valmis, ja festivaali aloittaa myös päiväkohtaisten lippujen myynnin Tiketissä ja Lippupisteessä. Myyntiin tulevat myös päiväkohtaiset VIP-liput viime kesänä uudistuneelle VIP-alueelle, joka sijaitsee aivan Mainstagen vieressä.

Festivaalin torstaipäivä koostuu JVG:n lisäksi mm. jo aiemmin julkaistusta Gaselleista, laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirrasta sekä Papaija -hitistään tutusta Jukka Pojasta. Torstaina esiintyvät myös Roope Salminen & Koirat, Jannika B sekä Teflon Brothers. Juhannusaattona Himos Parkin esiintymislavoilla nähdään SANNIn ja Elastisen lisäksi myös festivaalin rockmessiaat Apulanta, Klamydia ja Popeda, poptähti ABREU sekä suomalaisen sielunmaiseman tarinoita maalaileva Arttu Wiskari. Perjantaina esiintyvät myös jo aiemmin julkaistut Kaija Koo ja Petri Nygård. Festivaalin lauantai on Antti Tuiskun johdolla bailantai. Päätöspäivässä esiintyvät myös comebackinsa tekevä Tehosekoitin, keskisuomalaista väriä tuova Gettomasa sekä oman Killah Records -levy-yhtiönsä perustanut Kube. Mimmienergiaa päivään tuovat Irina ja Maustetytöt.

”Himos Juhannuksen ohjelmisto kuvaa juhannusjuhlia täydellisesti: meillä on Ukkometsoja, Väärin tehtyjä lottorivejä, Rataraitti sekä Tinakenkätyttöjä. Festivaalin jälkeen voi olla ehkä Madafakin darra, mutta hauskaa on varmasti pidetty!”, sanailee tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen ja jatkaa:

”22. kertaa järjestettävä Himos Juhannus on vuosi vuodelta suositumpi ja toimivampi, ja sitä kehitetään jatkuvasti festarikävijöiden toiveiden mukaisesti. Tapahtuman ennakkolipunmyynti on ollut yllätysvilkasta, ja etenkin viime vuonna uudistettu ja kehuttu VIP-alue on nostanut VIP-lippujen kysyntää. Voi hyvinkin olla, että VIP-liput myydään loppuun  jo hyvissä ajoin ennen Juhannusta!”

Viime kesänä 39 000 kävijää keränneen juhannusfestivaalin lippukaupan lisäksi myös majoitusmyynti on käynyt kuumana. Himoslomat Keskusvaraamossa on vielä muutamia mökkejä vapaana festivaaliasiakkaille. Karavaaniliput sekä leirinnän autopaikat tulevat myyntiin maaliskuussa 2020, jolloin avataan myös leirintäalueella sijaitsevien BOX-popup-majoitusmökkien myynti.

HIMOS JUHANNUS
18.-20.6.2020

www.himosjuhannus.fi
@himosjuhannus
#thejuhannus #himosjuhannus