HIMOS JUHANNUSTA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Himos Juhannusta ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Meitä ottaa päähän ja harmittaa, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen. Kyllä me tästä yhdessä selvitään, voikaa hyvin!

Jos haluat juhlia ensi vuoden Himos Juhannuksessa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Himos Juhannukseen 2021. Himos Juhannus juhlitaan ensi juhannuksena Himos Parkissa 24.-26.6.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 

Jos haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

Himos Juhannuksen nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.himosjuhannus.fi/ukk 

Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksäriä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä olla, tsekkaathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt yhdessä kriisin yli ja kohti ensi kesää, luvataan Suomen suurimmat juhannusbileet 2021! Koitetaan keksiä teille somessa kaikkea kivaa, pysykää linjoilla.

Pysy kotona, pese kätesi ja huolehdi lähimmäisistäsi ❤