Info

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla tai kuvallisella henkilökortilla.

SAAPUMINEN

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

LIPUT JA RANNEKEET

Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä.

MAJOITUS

Tapahtuman mökkimajoituksen myy HimosLomat. Majoituksen avaimet ja majoitukseen kuuluvat pääsyliput noudetaan Himos Center Vastaanotosta. Lisätiedot täällä.

LEIRINTÄ

Tapahtuman leirintäalueella majoittuminen on maksutonta. Lisätiedot täällä. Autojen tuominen leirintään on maksullista.

Leirintäalueella on myös caravanpaikkoja, joiden varaus alkaa keväällä 2019.

PYSÄKÖINTI

Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle, pysäköinti 5€/vuorokausi.

TAPAHTUMA-ALUE

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Alueella on kaksi festivaalilavaa, joista toinen sijaitsee katetussa teltassa. Lisäksi ohjelmaa on Himos Areenalla. Alueella asiakkaita palvelee mm. Terassiravintola Riemu, useat eri myyntipisteet sekä Ravintola Tupa, jossa tapahtuman aikana mm. aamiainen sekä kotiruokabuffet.

Himos Juhannuksen alue uudistuu! Yleisökäyttöön aukeaa uusi ranta-alue. Rannalta pääsee uimaan ja rentoutumaan nurmialueelle, jonka lisäksi rannassa on Selviytyjät-henkistä aktiviteettia sekä mm. benji-hyppymahdollisuus. Ranta on käytössä koko päivän alkuiltaan saakka, ja kulku rantaan tehdään suoraan festivaalialueelta.

Lataa tapahtuma-alueen kartta tästä!

VALOKUVAUS

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovieissa sekä nettisivuilla www.himosjuhannus.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä, leirintä- ja mökkialueilla sallittuja. Niinsanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

Himos Juhannuksen virallinen hashtag on #himosjuhannus

BUSSIT

Aluebussit kiertävät Himoksella mökkikylien ja Himos Centerin välimaastossa nonstopina, reitti Honkaranta – Himos Center – Himoshuippu. Tarkemmat aikataulut päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Festaribussit kulkevat Jämsän ja Himoksen väliä. Reitti: Myllymäki / Metsäoppilaitos – Jämsänkoski / Neste – Jämsä / Rautatieasema – Jämsä / Matkahuolto – Shell – Himos. Tarkemmat aikataulut päivitetään myöhemmin.

Jyväskylästä ja Tampereelta festaroimaan pääsee Matka Töysän kyydillä.
Varaukset täältä!

Sekä aluebussiin että festaribussiin voi tänä vuonna ostaa erillisen rannekkeen, jolla voi huristella bussilla edestakaisia matkoja.
Rannekkeen voi ostaa ennakkoon verkosta tai paikan päällä. Bussirannekkeiden myynti alkaa toukokuussa 2019. Ilman ranneketta busseissa käy vain käteismaksu.

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee maksutta maksavan avustettavan kanssa tapahtumaan. Avustajakäytäntö koksee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseensa. Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteeseeen tai pääportin vieressä sijaitsevaan Info-pisteeseen, joissa asia käsitellään. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Hmos Park on kauttaaltaan asvaltoitu ja helppokulkuinen alue. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. Tent Stagella ja Päälavalla on omat pyörätuolikorokkeet vain pyörätuoliasiakkaiden käyttöön.

Tapahtuma-alueen lähellä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä sijaitsevat invapysäköintipaikat. Tapahtuma-alueella on kaksi inva-wc:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta.

KIELLETYT JA SALLITUS ESINEET

Festivaalialueelle ei saa tuoda

 • pulloja, purkkeja, tölkkejä
 • sateenvarjoja
 •  retkituoleja
 • minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi
 •  lemmikkejä
 • minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
 • dronelennokkeja
 • omia radiopuhelimia
 • polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja

Lemmikkejä, aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia, spraymaaleja, dronelennokkeja tai omia radiopuhelimia ei saa tuoda myöskään leirintäalueelle.

MUUTA

 • Oikeudet ohjelmaan ja aikatauluun liittyviin muutoksiin pidätetään
 • Osa ohjelmasta voidaan järjestää esiintymispaikassa, jossa on rajoitettu kapasiteetti
 • Tapahtuman ikärajaa noudatetaan sekä festivaalialueella, leirintäalueella tai tapahtuman lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.

YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot: tapahtumat (a) nelonenmedia.fi
Muistathan mainita viestissäsi, että asiasi koskee Himos Juhannusta.

Rekrytointi tapahtumaan: emme ota vastaan työhakemuksia. Asiakaspalvelu-, rakennus-, siivous- ja anniskelutöitä koskevasta rekrytoinnistamme vastaa Enjoy Festival Oy. Järjestyksenvalvontaamme koskevasta rekrytoinnista vastaa Enjoy Turva.

Myyntipaikat: Tapahtuman ruokamyynti- ja jäätelömyyntipaikat on varattu. Muista tapahtuman myyntipaikoista lisätietoa täällä.

Yhteistyökumppanit