Ohjelma

Suomen suurin juhannusfestari kutsuu: Himoksella huima artistikattaus!

Suomen suurin juhannus, Himos Juhannus juhlitaan jälleen 20.-22.6.2019. Järjestyksessään 21. Himos Juhannuksen ohjelma on nyt julkaistu ja artistikattaus on seuraava:

JVG

Apulanta

Bomfunk Mc’s

Popeda

Sanni

Lukas Leon

Kaija Koo

Pikku G

ABREU

Ellips

Ellinoora

Reino Nordin

Gasellit

Roope Salminen & Koirat

Evelina

Stereo

Vesala

Jannika B

Elastinen

Maustetytöt

Juha Tapio

Portion Boys

Pariisin kevät

Movetron

Raskasta Suomipoppia

Pasi ja Anssi

Teflon Brothers

The Jatkot Himos Areenalla – joka ilta!

Himos Juhannuksen bileet eivät suinkaan ole ohi viimeisen esiintyjän poistuessa lauteilta. Mökki- ja leirintäalueen jatkojen lisäksi viralliset #TheJatkot juhlitaan jokaisena festari-iltana Himos Areenalla!

Muutokset mahdollisia.

Oheisohjelmat 2019

Ajosimulaattorit:

Riemun yläkerrasta löydät kaksi Simulaattorimaailman Vision Racer -penkkisimulaattoria, joilla saa ottaa kaverista mittaa. Kisata voi joko rallissa, rallicrossissa tai Formula 1:ssä. Aidot rallipenkit ja ratti-poljin-yhdistelmät antavat tiukan tuntuman rataan. Simulaattorit ovat avoinna to 17-00 ja pe-la klo 15-00. Festarikansalle ne ovat täysin ilmaisia, joten jäljelle jää vain kysymys: otatko haasteen vastaan?

Pelimestari:

Tänä kesänä tapahtuma-alueella Riemun alakerrassa pääset pelailemaan ja ottamaan mittaa tovereistasi huikeilla huvipuistoista tutuilla pelikoneilla! Pelimestari tuo mukanaan useita erilaisia pelejä, kuten koripallon ja ilmakiekon. Pelipiste on auki aina päivästä yömyöhään, joten pelailun missaaminen on lähes mahdotonta!

Studio AK:

Tuntuuko siltä, että festarilookkisi kaipaa vielä viimeistä silausta? Koko Himos Juhannuksen ajan Studio AK:n pisteellä Riemun keskikerroksessa pääset ottamaan huikeita festarikampauksia tai siistimään hiuksesi sopivaan festarihintaan!

Etuteltan bileet:

Himos Juhannuksessa bileet on kaikkialla ja festivaalialueen etuteltassa tampataan non-stoppina! Menosta vastaa dj ja bilettämään pääset aina, kun tanssijalkaasi vipattaa.

Reggae:

Juhannus perjantaina ja lauantaina voit heittäytyä rennosti reggaeksi! Reggaerytmit sulattaa epäilemättä kireimmätkin tapaukset. Poikkea Monon teltalla ja antaudu reggaen vietäväksi.

Tuunaajamutsi:

Himos Juhannuksen perjantaina ja lauantaina klo 16-20 löydät Riemun alakerrasta Tuunaajamutsin pajan! Täällä pääset tuunaamaan ja askartelemaan itsellesi kierrätysmateriaaleista festarimuistoksi rusetin. Vähemmän jätettä, enemmän tuunausta!

Kuplajuoksu:

Tänä kesänä juhannuskansa pääsee kävelemään veden päällä! Koko juhannuksen ajan Himos rannassa pääset kokeilemaan kuplajuoksua hintaan 10€/10min. Tätä kokemusta ei kannata jättää välistä!

Benji:

Mitä olisikaan juhannus ilman itsensä ylittämistä ja hyppyä tuntemattomaan? Benji löytyy tänäkin vuonna festarialueen rannasta!

Selvityjät-rata:

Lauantai klo 15 alkaen kisataan huikea Himos juhannuksen Selviytyjät-skaba. Kisassa asettuvat vastakkain Himosheimot, juhannuksen kovimmat Selviytyjät. Kokoa heimosi ja hae mukaan kisaamaan historian ensimmäisen Himos Juhannus Selviytyjän tittelistä. Voittajaheimolle tietysti luvassa luksusta leirielämän keskelle!
Kisaan voit osallistua lähettämällä kuvan tai videopätkän heimostasi. Lyhyt perustelu tai esittely tiimistänne on plussaa! Nähdään Himoksella!

Helikopterilennätys:

Koe juhannuksen taikaa ja nauti Suomen suurimmasta juhannusfestarista yläilmoista käsin! Helikopterilennätystä Himoksen alueella, lähtöpaiikka leirinnän ja Himoslaakson mökkikylän välisesltä nurmialueelta.

Leirinnän saunakylä:

Luulitko, että bileet eivät ulotu leirintään? Leirinnän omasta olohuoneesta, Saunakylästä, ei meininkiä ja menoa puutu!

Saunakylästä löytyvät niin saunarekka, paljut kuin karaokekin. Pakkaa siis mukaasi saunakamppeet sekä uikkarit ja avaa äänesi valmiiksi karaokea varten! Jotta festaritunnelmaan pääseminen leirintäalueella ei kävisi tylsäksi, on tarjolla myös beer pongia, jossa voit ottaa mittaa kaveriporukastasi tai osallistua yhdessä turnaukseen! Saunarekka kustantaa 30€/1,5h/hlö.

Aukioloajat:

Torstai 20.6. klo 12.00-02.00

Perjantai 21.6. ja lauantai 22.6. klo 09.00-02.00

Tänä vuonna myös GOOM goes Himos Juhannus, joten luvassa on tunnetusti huippuohjelmaa ja ällistyttävää meininkiä! Luvassa on perinteikkäitä GOOMin ohjelmanumeroita, kuten kalsaritansseihin huipentuva kalsariviuhahdus. Meno ei suinkaan jää kuivaksi, sillä luvassa myös dildobingo sekä tunnelman kosteana pitävät Kaalimadon turn up -bileet! Leirinnän meno ei petä tänäkään vuonna!